Skočit na obsah | Přeskočit na navigaci

Lyžování a ubytování na horách


Lyžařská střediska

Tip na ubytování

Apartmány Sport

Apartmány Sport, Dolní náměstí, 512 44 Rokytnice nad Jizerou

Apartmány Sport - ubytování Rokytnice nad Jizerou

Anketa

Kam jezdíte nejraději lyžovat?

Krkonoše
2886 hlasů v anketě 2886
Šumava
1620 hlasů v anketě 1620
Beskydy
1384 hlasů v anketě 1384
Jeseníky
2315 hlasů v anketě 2315

Tísňová volání

Horská služba
Policie čr:    158
Městská policie:    156
Hasiči: 150
Záchranka:    155
Tísňová volání:    112


Lyžařská střediska v ČR

Děkujeme za Váš hlas !

Informační portál www.lyzarska-strediska.cz byl vytvořen pro milovníky lyžování v českých Ski areálech. Příznivci lyžování zde naleznou ucelený přehled o možnostech lyžování, včetně aktuálních podmínek, která nabízejí jednotlivá lyžařská střediska a skiareály. Samozřejmostí je i nabídka ubytování na horách v daném lyžařském ski areálu či v blízkosti něj. Samotní poskytovatelé ubytování mají možnost zdarma vložit popis svého ubytovacího zařízení, penzionu, hotelu, apartmánu či horské chaty a tak zde naleznete pestrou nabídku ubytování na horách.

Lyžařská střediska - mapa ČR Lyžařská střediska - Krušné hory Lyžařská střediska - Jizerské hory Lyžařská střediska - Krkonoše Lyžařská střediska - Orlické hory Lyžařská střediska - Jeseníky Lyžařská střediska - Beskydy Lyžařská střediska - Šumava

Katalog ubytování na horách

Součástí informační portálu www.lyzarska-strediska.cz je i seznam poskytovatelů ubytování v dané oblasti. Najdete zde podrobné informace o možnostech ubytování na horách v apartmánech, hotelech, penzionech, či ubytování v soukromí. Informace vkládají zdarma provozovatelé jednotlivých zařízení. K danému lyžařskému středisku či skiareálu jsou tak přiřazeny informace o možnostech ubytování v blízkém okolí.

Pro provozovatele ubytování na horách

Provozujete-li či poskytujete ubytování na horách v některé z uvedných lyžařských lokalit či skiareálů máte nyní možnost zdarma prezentovat svoje služby na tomto informačním portále. Vyhledejte lyžařské středisko v blízkosti kterého můžete ubytování poskytnout a v záložce "ubytování", prostřednictvím formuláře je zaregistrujte.

Vybírejte ze třech typů zápisu:

Veškeré služby katalogu jsou nyní zdarma!!!

Provozovatel: Libor Kozák - ič: 66270511
podnikající na základě oprávnění ev. č. 360201-217255, č.360201-215148, č. 360201-205924 vydaného MMHK, odbor živnostenský.
Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Magistrát města Hradec Králové.
Kontakt: e-mail: info@lyzarska-strediska.cz


Reklama

Vyhledávání

Najít ubytování

Reklama


© Lyžařská střediska 2008 | info@lyzarska-strediska.cz

Žebříček.cz monitoring návstěvnosti webu.
*